window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Brandboxar - Praktisk, brandsäker förvaring

Brandboxen er ett litet, lågprisskåp för säker förvaring av t.ex dokument, fotografier, datamedia, mm och finns i olika modeller och storlekar för att passa olika behov när det gäller såväl företag som privat.. Ofta används våra skåp även som en praktisk insats i kassaskåp som saknar brandskydd. I vårt sortiment av Brandboxar hittar du olika skåp för olika typer av förvaring så klicka dig nu igenom vårt produktfilter så kommer de boxar som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram. Och har du fortsatt frågor så är vår support inte längre bort än en mobil eller mejl.

Hem / Brand / Brandboxar

Brandbox för praktisk, säker förvaring av A4 Hängmmappar, 30 min brandskydd

2 090

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandbox för praktisk, säker förvaring av papper, foton, data, 30 min brandskydd

792

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Portabel Brandbox med 30 min brandskydd för säker förvaring av papper, foton, data, mm

1 350

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Praktisk Brandbox för säker förvaring av papper, foton, data, 30 min brandskydd

1 700

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Praktisk portabel Brandbox med 30 min brandskydd, Säker förvaring av t.e.x. papper, datamedia

800

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Välj den Brandbox som stämmer bäst för ditt behov

I vårt sortiment av prisvärda och säkra brandboxar hittar du boxar av olika modell för att du ska hitta just den boxlösning som bäst passar och täcker det behov du har. Våra brandboxar er mindre skåp för säker förvaring av t.ex dokument, fotografier, datamedia och passar utmärkt för såväl företag som privat. Alla våra brandboxar är testade och godkända för att ge dina värdeföremål 30 minuters brandskydd. Dessutom är dina dokument, fotografier mm skyddade mot vatten i våra brandboxar. Viktigt eftersom bränder normalt släcks med vatten. Ofta används våra skåp även som en praktisk och säker insats i kassaskåp som saknar brandskydd d.v.s. brandboxen ger brandskydd och kassaskåpet ger inbrottsskydd.

Får inte dina dokument, datamedia, mm plats i en Brandbox?

Om brandboxen är för liten och inte riktigt täcker ditt behov eftersom du kanske vill förvara och skydda större mängder med dokument, datamedia, fotografier, mm så går du vidare och tittar på vårt sortiment av prisvärda datamediaskåp som dessutom har längre brandskydd – upp till 120 minuter. Har du fortsatt frågor kring hur du på bästa sätt ska lösa ditt behov när det gäller brandsäker lagring så är du välkommen att kontakta vår support. Och den är inte längre bort än ett samtal eller ett mejl.

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart