Brandboxar - Praktisk, brandsäker förvaring

Brandboxen er ett litet, lågprisskåp för säker förvaring av tex dokument, fotografier, datamedia, mm och finns i olika modeller och storlekar för att passa olika bohov när det gäller såväl företag som privat.. Ofta används våra skåp även som en praktisk insats i kassaskåp som saknar brandskydd. I vårt sortiment av Brandboxar hittar du olikas skåp för olika typer av förvaring så klicka dig nu igenom vårt produktfilter så kommer de boxar som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram. Och har du fortsatt frågor så är vår support inte längre bort än en mobil eller mail.

Hem / Brand / Brandboxar

Brandbox för praktisk, säker förvaring av A4 Hängmmappar, 30 min brandskydd

2 613

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandbox för praktisk, säker förvaring av papper, foton, data, 30 min brandskydd

990

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Portabel Brandbox med 30 min brandskydd för säker förvaring av papper, foton, data, mm

1 688

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Praktisk Brandbox för säker förvaring av papper, foton, data, 30 min brandskydd

2 125

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Praktisk portabel Brandbox med 30 min brandskydd, Säker förvaring av t.e.x. papper, datamedia

1 000

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Välj den Brandbox som stämmer bäst för ditt behov

I vårt sortiment av prisvärda och säkra brandboxar hittar du boxar av olika modell för att du ska hitta just den boxlösning som bäst passar och täcker det behov du har. Våra brandboxar er mindre skåp för säker förvaring av tex dokument, fotografier, datamedia och passar utmärkt för såväl företag som privat. Alla våra brandboxar är testade och godkända för att ge dina värdeföremål 30 minuters brandskydd. Dessutom är dina dokument, fotografier mm skyddade mot vatten i våra brandboxar. Viktigt eftersom bränder normalt släcks med vatten. Ofta används våra skåp även som en praktisk och säker insats i kassaskåp som saknar brandskydd dvs. brandboxen ger brandskydd och kassaskåpet ger inbrottsskydd.

Får inte dina dokument, datamedia, mm plats i en Brandbox?

Om brandboxen är för liten och inte riktigt täcker ditt behov eftersom du kanske vill förvara och skydda större mängder med dokument, datamedia, fotografier, mm så går du vidare och tittar på vårt sortiment av prisvärda datamediaskåp som dessutom har längre brandskydd – upp till 120 minuter. Har du fortsatt frågor kring hur du på bästa sätt ska lösa ditt behov när det gäller brandsäker lagring så är du välkommen att kontakta vår support. Och den är inte längre bort än ett samtal eller ett mail.

 Fri frakt vid köp över 1250 kr

 Snabba leveranser 1-3 dagar

 Lägsta Prisgaranti

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Kontakta oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö

Utmärkelser

Copyright © 2023 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart