Om Security Partner- Vi erbjuder säkerhetsutrustning

I över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Hem / Kundsupport / Om oss

Security Partner är sedan många år stolta leverantörer av högkvalitativa säkerhetslösningar till bl.a:

En enda kontakt för leverans och service av din säkerhet

Security Partner samarbetar med ett stort antal tillverkare och levererar direkt fabrik/kund utan mellanlagring för att alltid kunna erbjuda dig väl anpassade produkter till rätt pris. Och vill du så kommer vi dessutom till dig för att göra en säkerhetsinventering och ge förslag på den lösning som bäst täcker ditt behov av säkerhet. Vår ambition är att du ska kunna ha Security Partner som din enda kontakt när det gäller leverans och service av er säkerhetsutrustning.  

Nu startar vi även vår "Security Webshop"  

Vår affärsidé och målsättningen med vår nya webshop är att du snabbt och enkelt ska kunna handla hos oss - även online - och få din vara levererad inom några dagar. Och via vår support kan du alltid få tips om den produkt som bäst täcker ditt behov. Om nu ändå något skulle gå snett ska du veta att vi kommer att göra allt vi kan för att det snabbt och utan krångligheter ska rätas ut igen. Som kund hos oss ska du känna dig trygg och nöjd från första kontakt.  

Nöjda kunder är vår bästa reklam 

Istället för att lägga pengar på reklam kring oss och vårt företag satsar vi allt på att få nöjda, trygga kunder. Läs gärna här vad några av våra kunder anser:  referenser.

Vi ger dig Lägsta Pris och Fraktfritt

Security Partner är ett litet företag med små omkostnader som samarbetar nära våra leverantörer, utan mellanhänder, vilket gör att vi kan hålla låga priser. Faktum är att vi garanterar dig att du hos oss alltid ska få Lägsta pris och betalar tillbaka mellanskillnaden om du mot förmodan skulle hitta samma produkt billigare hos någon annan. Men det ska vara inklusive frakt för hos oss levereras alla order över 1250 kr Fraktfritt. Oavsett om du köpt en sedelräknare på ett halvkilo eller ett värdeskåp på två ton.

Vi har Jourtelefon

Har du frågor kring någon av våra produkter eller kanske söker en skräddarsydd lösning så finns vi på plats för att ge råd och göra vårt bästa för att svara på dina frågor. Och skulle du behöva service eller support efter leverans når du vår jourtelefon alla dagar mellan 08-22.

Kontakta oss

 Fri frakt vid köp över 1250 kr

 Snabba leveranser 1-3 dagar

 Lägsta Prisgaranti

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Kontakta oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö

Utmärkelser

Copyright © 2023 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart