window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Nöjda kunder är vår bästa reklam

Istället för att lägga pengar på reklam kring oss och vårt företag gör vi istället allt för att få nöjda kunder. Här kan du läsa ett par exempel från våra nöjda kunder.

Hem / Referenser

Rizzo Group AB

"Security Partner är en viktig och effektiv säkerhetspartner för oss. Vi får alltid snabb och effektiv leverans, service och support när det gäller allt från att byta dörrlås till att utvärdera och installera inbrottslarm samt övrig säkerhetsutrustning i våra butiker."

Johan Axelsson – Etableringschef

Iduna

”Vi har anlitat Paulin under många år. De står för kvalitet, bra pris och lyhördhet och vi har därför valt att fortsätta vårt samarbete i Paulins nya företag Security Partner”

Niklas Tengberg – Personal - och säkerhetschef

Cervera

”Cervera samarbetar med Security Partner som med sin lyhördhet, sin erfarenhet och sitt nätverk ger Cervera effektiva och ekonomiska lösningar till våra butikers olika behov av säkerhet”

Liselott Kling Malm - Projektledare butik

McDonald’s A Singh AB

”Vi har under många år haft Paulin som en mycket uppskattad leverantör av utrustning för säker kontanthantering på våra restauranger och ser ytterligare fördelar i att man i sitt nya företag Security Partner nu även har en jourtelefon för service och support efter normal kontorstid”

Katarina Singh – McDonald’s A Singh AB

Panduro

”Panduro har valt Security Partner som säkerhetsleverantör eftersom vi anser att de med sin erfarenhet och sitt nätverk ger våra butiker väl anpassade och därmed även kostnadseffektiva säkerhetslösningar”

Fredrik Lövgren – Butiksetablering

Security Partner är sedan många år stolta leverantörer av högkvalitativa säkerhetslösningar till bl.a:

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart