Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Vår företagslogga Security Partner
Handslag

Referenser

"Security Partner är en viktig och effektiv säkerhetspartner för oss. Vi får alltid snabb och effektiv leverans, service och support när det gäller allt från att byta dörrlås till att utvärdera och installera inbrottslarm samt övrig säkerhetsutrustning i våra butiker”

Johan Axelsson – Etableringschef, Venue Retail Group AB

”Vi har anlitat Paulin under många år. De står för kvalitet, bra pris och lyhördhet och vi har därför valt att fortsätta vårt samarbete i Paulins nya företag Security Partner”

Niklas Tengberg – Personal - och säkerhetschef, Iduna

”Cervera samarbetar med Security Partner som med sin lyhördhet, sin erfarenhet och sitt nätverk ger Cervera effektiva och ekonomiska lösningar till våra butikers olika behov av säkerhet”

Liselott Kling Malm - Projektledare butik, Cervera

”Vi har under många år haft Paulin som en mycket uppskattad leverantör av utrustning för säker kontanthantering på våra restauranger och ser ytterligare fördelar i att man i sitt nya företag Security Partner nu även har en jourtelefon för service och support efter normal kontorstid”

Katarina Singh – McDonald’s A Singh AB

En logga på Panduro HOBBY

”Panduro har valt Security Partner som säkerhetsleverantör eftersom vi anser att de med sin erfarenhet och sitt nätverk ger våra butiker väl anpassade och därmed även kostnadseffektiva säkerhetslösningar”

Fredrik Lövgren – Butiksetablering

I mer än 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till HM, Stadium, KappAhl, GinaTricot, Rusta, Jysk, McDonald´s, MAX, mfl. Den erfarenhet och det nätverk vi byggde upp under dessa år bildade grunden till Security Partner.

Kontakta oss

Security Partner
Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö
E-post: info@securitypartner.nu
Telefon: 08-767 96 88
Jourtelefon: 0708-663 663

Copyright © 2016 Security Partner AB
» Sitemap   |   
» Cookies

Christoffer Paulin på Security Partner

Christoffer Paulin
0708 16 11 10
Maila: Christoffer

Björn Paulin på Security Partner

Björn Paulin
0708 663 663
Maila: Björn

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.