Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Brandfiltar -  Textilprodukt till att släcka bränder

Våra brandfiltar ger en effektiv lösning genom att släcka mindre bränder. Tillverkade av brandbeständigt material som klarar av höga temperaturer. Brandfiltarna är smidiga att placera överallt där bränder kan börja uppstå. En brandutrustning som behövs i allas hem för att kunna känna sig bekväm och trygg.

Hem / Brand / Brandfiltar

Brandfilt ger trygghet hemma, i båten, på kontoret. 120x120 cm

300

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandfilt, 120x180 cm, röd

370

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandfilt, 120x180 cm, svart

370

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandfilt, 120x180 cm, vit

370

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Brandfilt är ett bra komplement till brandsläckaren

Våra brandfiltar är effektiva och lätta att använda för att släcka mindre bränder såväl i hemmet som på kontor och många andra ställen. Brandfilten består normalt av två lager glasfiberduk med ett brandhärdigt tätskiktslager som släpper igenom ett minimum av brännbara gaser och klarar temperaturer upp till 500°C. Ett mycket effektivt och lätthanterat släckredskap och perfekt komplement till brandsläckaren för att hindra att elden sprider sig och för att släcka små bränder i t.ex kläder, möbler, TV;n eller på spisen. Brandfilten ska förvaras där den är lätt att komma åt och alla bör ju vara informerade var de finns och även veta hur man använder dem om olyckan skulle vara framme. Våra Brandfiltar skapar trygghet men dom är även snygga så att dom pryder sin plats väl.

Branden ska kvävas med brandfilten

Använder du brandfilten rätt så kväver den elden. Men det gäller ju att du behåller lugnet så att du inte bara kastar filten på branden. Du drar ut brandfilten ur fodralet med de två handtagen håller den framför dig och lägger den bestämt över branden. Sedan kväver du branden genom att trycka händerna mot filten. Vi rekommenderar brandfilt med storleken 120x180 cm eftersom den storleken möjliggör att även släcka brand i en persons kläder.

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart