Brandskåp - Skåp designade för trygg förvaring

Här hittar du alla våra brandklassade skåp, konstruerade för att effektivt skydda dokument, datamedia, datorer, brandfarliga vätskor mm mot brand. Genom att klicka dig igenom filtret här nedan så kommer den typ av brandskåp som bäst stämmer för ditt behov att sorteras fram.

Hem / Brand / Brandskåp

Dokumentskåp, kodlås, rymmer 36 Pärmar, 90 min. brandskydd

17 600

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Dokumentskåp för 100 A4-Pärmar. Kodlås, 90 min. brandskydd.

32 400

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Dokumentskåp. Elkodlås. Rymmer 48 st. A4-Pärmar. 120 min. brandskydd.

27 000

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Dokumentskåp. För 45 st. A4-Pärmar. 90 min. brandskydd.

19 391

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Dokumentskåp. För 75 st. A4-Pärmar. 90 min. brandskydd.

33 250

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Praktisk Dokumentskåp för 75 Pärmar. 60 min. brandskydd.

35 600

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Rymligt Dokumentskåp - Idealiskt för 75 st. Pärmar.

23 450

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Här hittar du våra prisvärda Brandavskiljande skåp.

Våra Brandavskiljande skåp är anpassade till de krav som ställs när det gäller förvaring och försäljning av potentiellt farliga produkter. Dels ska produkterna visas upp på ett smidigt och säljande sätt och dessutom ska de förvaras på ett tryggt sätt för att inte skada miljö eller människor som råkar vara i närheten vid en eventuell olycka.

Produkterna exponeras tydligt genom den glasförsedda dörren och de flyttbara hyllorna som kan sättas på önskad höjd. Den högklassiga och energisnåla LED belysningen ger ett väl exponerande ljus med låg energiförbrukning och lång livslängd. Våra brandavskiljande skåp är dessutom mycket kundvänliga tack vare ett rejält och greppvänligt handtag och den effektiva dörrstängaren som har en jämn och lätt gång.

Testade Brandavskiljande skåp som uppfyller kraven enligt SPCR 102

Skulle ni drabbas av brand avskiljer våra brandavskiljande skåp de brandfarliga vätskorna och aerosolerna från själva branden, så att de inte bidrar till ett okontrollerat och farligt brandförlopp. På så vis möjliggör displayskåpen en säker evakuering av kunder och personal samt förbättrar möjligheterna till en kontrollerad släckning och minskade skador på fastigheter. Allt i enlighet med de krav som ställs av Sveriges Provnings och Forskningsinstitut

Våra Brandavskiljande skåp har hög kvalitet och lång livslängd

Våra brandavskiljande skåp har en fast gjuten stomme, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. I botten av skåpet finns ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor och burkar. Konstruktionen med en karm och dörr gör också att våra brandavskiljande skåp tål många års daglig användning utan att funktionen försämras.

Våra Brandboxar och Dokumentskåp

Våra prisvärda brandboxar och dokumentskåp är till för säker förvaring av tex dokument, fotografier, datamedia, mm. De finns i olika modeller och storlekar för att passa alla tänkbara behov oavsett om du ska använda skåpet privat eller i företag.

Hittade du inte exakt rätt skåp för ditt behov?

Vår målsättning är att du alltid ska få det skåp som stämmer helt med ditt behov. Det ska ge rätt skydd, det ska vara rätt i storlek och det ska vara rätt funktion på skåpet. Vi har ett stort sortiment av förvaringsskåp för att du alltid ska kunna få det skåp som stämmer helt med vad du ska förvara och det krav du ställer på säkerheten. Är brandskåp fel i modell och storlek eller vill du att skåpet även ska vara testat och klassat mot stöld? I så fall läser klickar du dig vidare till våra prisvärda Stöldskyddsskåp.

 Fri frakt vid köp över 1250 kr

 Snabba leveranser 1-3 dagar

 Lägsta Prisgaranti

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart