window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Datamediaskåp - Skyddar känslig data & medieenheter

Våra Datamediaskåp ger effektivt skydd mot brand för dina digitala media som CD, DVD, hårddiskar, USB minnen, videoband mm. Eftersom digitalmedia är mycket känsliga för värme räcker inte brandskyddet i dokumentskåp för säker förvaring. Förutom brandskydd ger våra Datamediaskåp ett gediget stöldskydd, så i våra Datamediaskåp kan du med fördel även förvara Laptop, surfplatta, värdesaker, handlingar mm.

Hem / Förvaring / Datamediaskåp

Lättplacerat, prisvärt Datamediaskåp för brandsäker IT-förvaring.

6 890

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt Datamediaskåp för 2 x 60 min brandsäker förvaring.

13 450

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt Datamediaskåp för säker förvaring av din IT-utrustning.

6 250

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt Datamediaskåp med 120 min brandskydd för IT-förvaring

6 950

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt, lättplacerat Datamediaskåp med 60 min brandskydd

6 950

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt, lättplacerat Dokumentskåp/Datamediaskåp med 60 min brandskydd och plats för 52 A4-Pärmar

21 950

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Prisvärt, praktiskt Datamediaskåp med 60 minuter brandskydd

3 900

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Välj bland våra prisvärda Datamediaskåp

Våra Datamediaskåp är till för säker förvaring av t.ex dokument, fotografier, datamedia, mm. De finns i olika modeller och storlekar för att passa de olika behoven när det gäller både privat och för företagare. Vill du bara säkra det allra käraste du har väljer du en liten brandbox och våra lite större brandboxar eller Datamediaskåp tar du till när du även ska brandsäkra smycken, värdepapper A4-mappar och övriga värdesaker Ofta används våra skåp som insats i kassaskåp som saknar brandskydd för att på så sätt även få stöldskydd. Söker du ett lite större förvaringsskåp med brandskydd så ska du kanske välja ett av våra prisvärda dokumentskåp som beskrivs här nedan.

Vi har även brandskyddande Dokumentskåp

Även våra Dokumentskåp som har ett mycket bra brandskydd är väl lämpade för att skydda dina datamedia kanske tillsammans med dina viktiga dokument och papper. Vi har prisvärda mindre eller större dokumentskåp med olika certifieringar i brandklasserna P60, P90, P120 vilket betyder att skåpet är klassat för att garanterat skydda dina datamedia och dokument vid värme upp till 1000 grader C i 60, 90 eller 120 minuter.

Behöver din förvaring kanske även stöldskydd?

Det är viktigt att veta att dokumentskåp inte har ett certifierat inbrottsskydd. Så om det skåp du söker ska ge skydd mot både brand och stöld så föreslår vi våra prisvärda Stöldskyddsskåp.

Ett Stöldskyddsskåp är ett Säkerhetsskåp som är testat och certifierat när det gäller skydd mot inbrott enligt EN 14450 vilket gör att försäkringsbolagen normalt godkänner förvaring av kontanter upp till ett basbelopp vilket idag ligger kring 48.000 kronor. Vissa försäkringsbolag tillåter 80.000 i förvaring om skåpet är fastbultat och lokalen är larmad, så tag kontakt och kontrollera detta med ditt försäkringsbolag. Stöldskyddsskåp är dessutom testade och certifierade mot brand enligt EN 15659 vilket innebär att dina dokument och värdesaker klarar brand i 30 alternativt 60 minuter. För mer information klicka dig vidare till stöldskyddsskåp.

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart