window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Medicinskåp - Praktisk och säker förvaring av medicin, m.m.

Skapa en trygg plats för din medicin med hjälp av våra medicinskåp. Medicinskåpen är gjorda för att inte bara säkerställa en säker och effektiv förvaring, utan också för att förhindra felaktig användning genom avancerade låssystem.

Varje skåp är konstruerat med högkvalitativa material och robusta lås för att säkerställa att din medicin och utrustning förvaras på ett säkert och skyddat sätt. Investera i din och dina nära och käras hälsa genom att köpa ett medicinskåp hos oss idag.

Hem / Förvaring / Medicinskåp

Medicinskåp godkänt enl. SSF 3492 för förvaring av tex narkotika Elkodlås

7 550

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp godkänt enl. SSF 3492 för förvaring av tex narkotika Nyckellås

6 350

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp godkänt enl. SSF 3492 för förvaring av tex narkotika. Elkodlås

9 800

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp godkänt enl. SSF 3492 för förvaring av tex narkotika. Nyckellås

6 400

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp med 2 st låsbara fack

2 450

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp med fyra fack, för hemmet, arbetsplatsen

1 750

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp med låsbar förvaringslåda

2 600

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp med tre fack, nyckellås

2 200

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Medicinskåp, tre fack, nyckellås

2 750

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Här hittar du våra säkra, praktiska Medicinskåp

Våra låsbara medicinskåp är anpassade för skydd av medicin, narkotika, förbandsutrustning, mm och finns anpassade för olika användningsområden såväl i hem som på kontor eller inom vård och omsorg.  Skåpen finns med olika grad av säkerhet och även med funktioner som händelselogg. olika behörighetsnivåer m.m

Våra medicinskåp underlättar mycket om olyckan är framme

En olycka händer ofta när man minst anar det. Viktigt att ha nödvändiga produkter nära till hands när någon i familjen eller på arbetet kanske skär sig i fingret eller får kraftig huvudvärk efter en överansträngning. Våra låsbara medicinskåp finns i olika storlekar och passar utmärkt på kontoret, hemmet, sjukhem, ålderdomshem, gruppboende, m.m. Välj nu ut det medicinskåp som stämmer bäst för ditt behov och vill du ha hjälp så hör du av dig till vår support. Vi är inte längre bort än en telefon eller mejl.

Här hittar du rätt skåp för ditt behov

Här hittar du vårt sortiment av medicinskåp i olika storlekar och med olika inredningar, separata låsbara fack o.s.v. Allt för att passa olika användningsområden. Här finns låsbara skåp i olika storlekar där du kan förvara allt från plåster, förband, sterila kompresser, och olika mediciner. Och ska du ha ett säkerhetsklassat medicinskåp för t.ex narkotika så har vi vän det.

Var bör du ha ditt medicinskåp?

Medicinskåpet bör bultas fast i vägg eller botten och placeras så att inte innehållet påverkas av fuktighet, solljus eller höga temperaturer. Badrum eller kök är därför inte så lämpliga platser utan välj en säker plats där man snabbt och lätt kan komma åt skåpet och lämpligen där barn inte kan komma åt det.

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart