window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Pärmskåp - Säker och lätthantering förvaring av dina pärmar

Här hittar du våra prisvärda skåp för förvaring av pärmar. Men av praktiska skäl kanske du vill förvara annat än pärmar i samma skåp därför har vi tagit med våra Vertikal- och Lateralskåp där du även förvarar hängmappar och vill du förvara Laptop, eller andra värdesaker ihop med dina pärmar så hittar du rätt typ av skåp här. Kryssa nu för vad du vill förvara, vilken storlek och typ av säkerhet du önskar på skåpet så filtreras de skåp fram som täcker ditt behov allra bäst.

Hem / Förvaring / Pärmskåp

Pärmskåp av hög kvalitét. Kodlås, fyra hyllor. Plats för 75 pärmar

9 200

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Dubbelmonterade, stiliga Pärmskåp med plats för 150 pärmar

8 950

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Mycket praktiskt Pärmskåp. Hög kvalitét med plats för 75 pärmar

8 150

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Populärt dubbelskåp av mycket god kvalitét. Rymmer 32 pärmar

6 040

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Populärt Pärmskåp av hög kvalitét med plats för 30 pärmar

6 295

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Populärt, praktiskt dubbelskåp. Hög kvalitét, plats för 75 pärmar

10 190

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Pärmskåp av hög kvalitét med fyra flyttbara hyllor för 75 pärmar

8 150

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Pärmskåp, populär modell. Hög kvalitét med plats för 40 pärmar

6 700

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Pärmskåp, Snyggt, lättplacerat med plats för 70 st pärmar 

6 995

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Pärmskåp, snyggt, lättplacerat skåp med plats för 50 pärmar   

4 970

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Snyggt, stabilt Pärmskåp av hög kvalitét med plats för 35 pärmar

6 450

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Stabilt, snyggt dubbelskåp. Hög kvalitét. Fyra hyllor för 75 pärmar

8 150

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Du kanske vill förvara annat än pärmar i ditt skåp?

I våra prisvärda Pärmskåp som bygger på funktion och kvalitet förvarar du på ett praktiskt och säkert sätt pärmar, viktiga handlingar, dokument, hängmappar, datamedia mm. Men om du vill förvara annat så ska du ögna igenom vår guide här som utgår från vilken typ av produkt du ska förvara så att du får hjälp att hittar rätt skåp med tanke på skåpets modell, utförande och säkerhetsklassning. Så om du vet vad du vill förvara, så tipsar vi här vilket förvaringsskåp du bör ha.

Värdesaker som kräver ett klassat skåp

Har du värdefulla, viktiga ägodelar och dokument som du vill skydda mot stöld och kanske även mot brand så behöver du ett skåp som är certifierat och klassificerat. Då går du vidare till: Stöldskyddsskåp, Säkerhetsskåp eller Värdeskåp.

Värdesaker som inte kräver klassade skåp

Gäller det förvaring av mindre värden som inte kräver att skåpet ska vara klassat så väljer du istället ett av våra inbrottsfördröjande skåp utan brandskydd vilket är en mycket prisvärd lösning när det gäller förvaring av t.ex teknikprylar eller andra personliga värdesaker: Värdeskyddsskåp eller Småfacksskåp.

Dator/Laptop/Hårddiskar/Datamedia/mm

Med våra prisvärda, praktiska Datorskåp, Laptopskåp eller Serverskåp skyddar du din datorutrustning och i vårt sortiment hittar du både säkerhetsklassade och oklassade skåp för datorer och liknande utrustning. En praktisk lösning för förvaring av t.ex datamedia kan vara att du installerar en av våra mindre Brandboxar som insats i kassaskåpet om ditt skåp saknar brandskydd.

Kläder/Personliga värdesaker

Söker du omklädningsskåp för personalen väljer du bland våra prisvärda Klädskåp. Vi anser att klädskåp ska vara rymliga och funktionella skåp som tar liten plats och i vårt sortiment hittar du standardskåp, halvskåp och Z-skåp. Och när det gäller förvaring av personliga tekniksaker eller värdesaker söker du lämpligt skåp bland våra Värdeskyddsskåp eller Småfacksskåp

Mobiltelefoner

Våra Mobilförvaringsskåp och Småfacksskåp är rätt förvaringsskåp för mobiler. På skolor, gymnasier och även företag och offentliga miljöer blir dessa Mobildagis/Mobilhotell nu allt mer populära för att på ett säkert och praktiskt sätt förvara elevernas eller mötesdeltagarnas mobiler tills lektionen eller mötet är slut

Nycklar

Nycklar ska förvaras på ett praktiskt och säkert sätt. Därför är det viktigt att behovet styr ditt val av skåp. Vi har ett stort urval av prisvärda Nyckelskåp allt från enklare skåp för att skapa ordning på nycklarna till mer avancerade skåpen för att även få en kontrollerad ut- och inlämning av nycklarna.

Tobak/Cigaretter

Vi har kraftiga testade och certifierade Tobaksskåp i olika storlekar för säker och praktisk förvaring av er tobak. Och har ni tobak som ni vill exponera för era kunder dagtid och även skydda mot inbrott nattetid då är våra tobaksskåp med jalusilåsning ett mycket bra och prisvärt alternativ.  Jalusiskåpen är framtagna för att placeras bakom kassalinjen, väl synliga för kunden och lätt åtkomliga för personalen

Brandfarliga vätskor, kemikalier

Våra Brandavskiljande skåp och Kemikalieskåp ger en praktisk och miljövänlig förvaring av brandfarliga, skadliga vätskor och kemikalier. I våra Brandavskiljande skåp exponeras dina varor även för kunder vilket ger en effektiv försäljning trots att det gäller brandfarliga vätskor

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart