Mynträknare - Effektiv och lönsam hantering av firmans mynt

Här finner du olika typer av Myntsorterare som inte bara ger tidsbesparing utan dessutom eliminerar felräkning och gör din kontanthantering säkrare. Våra myntsorterare är effektiva, mycket noggranna och lätta att hantera och finns i olika modeller för att du ska få den sorterare som bäst stämmer för ditt behov. Dessutom har vi här tagit med Myntinsättningsmaskin och våg där du räknar både sedlar och mynt.

Mynträknare/myntsorterare Smidig, enkel Myntsorterare för din butik

4 250

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Myntinsättare/myntväxlare. Smidig, enkel, kundvänlig för din butik

137 500

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Myntsorterare Mustang för Euro. Snabb, säker, prisvärd, lönsam

4 000

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Myntsorterare Pelican SPM 305 För effektiv, säker mynthantering

34 500

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Myntsorterare Pelican SPM 309 För effektiv, säker mynthantering

39 185

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Sedel/mynt våg för effektiv, lönsam redovisning av dagskassan

7 750

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Sedel/mynt våg för effektiv, lönsam redovisning av dagskassan

15 625

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Sedel/mynt våg för snabb, säker, lönsam räkning av dagskassan

5 538

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv och lönsam hantering av firmans mynt.

Trevligt att det kommer in pengar i firman, men de måste ju hanteras på ett effektivt och säkert sätt för att det ska bli riktigt lönsamt. Att sortera och räkna mynten för hand tar tid och blir ofta fel, vilket tar ännu mer tid. Med våra effektiva Myntmaskiner hanterar du firmans mynt på en bråkdel mot vad det tar att räkna för hand. Och tid är ju pengar. Faktum är att mätningar visar att våra Myntmaskiner är återbetalda på mindre än ett halvår genom den tidsvinst du gör genom att köra mynten i en maskin i stället för att räkna för hand.

Firmans myntvolym bestämmer vilken Myntmaskin du bör välja.

Våra Myntmaskiner är mycket uppskattade av butiker, restauranger, bensinstationer tack vare den praktiska hanteringen och det exakta arbete maskinerna gör. Våra Myntmaskiner finns i olika modeller och olika prisklasser för att passa den volym av mynt du har. När det gäller hur snabbt maskinen ska räkna har vi mynträknare som räknar från dryga 200 mynt per minut upp till hela 1100 mynt per minut. Och självklart är det den volym av mynt du har i din verksamhet som bestämmer vilken hastighet du ska välja på din maskin. Våra Myntmaskiner är lätthanterade, snabba och tystgående och redovisningen av antal mynt redovisas per valör, beloppet per valör och totalbeloppet. Vill du sända denna information till PC eller skrivare så kan vi ge dig lösning även på det.

Vår Myntdeponeringsmaskin hjälper både din kund och dig.

Dina kunder har idag fler mynt än någonsin liggande hemma i burkar, lådor och spargrisar. Med vår Myntdeponeringsmaskin ger du den extra service det är för din kund att få växla in sina mynt hos dig samtidigt som du får en affärsfördel och kan dra nytta av de mynt dina kunder sätter in. Förutom ökade intäkter ger detta en besparing i din mynthantering tack vare att dessa mynt sedan införlivas i ditt kassaflöde. Maskinen guidar kunden med ett pekprogram och när insättningen är klar får kunden ett kvitto som kunden sedan använder som betalning för de varor som köps i butiken. Vår Myntdeponeringsmaskin hjälper både kunden och dig.

 Fri frakt vid köp över 1250 kr

 Snabba leveranser 1-3 dagar

 Lägsta Prisgaranti

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Kontakta oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö

Utmärkelser

Copyright © 2023 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart