Övervakningsspeglar - För att övervaka och avskräcka mot stölder

Våra bevakningsspeglar passar utmärkt för att övervaka och avskräcka mot stölder i butik men även för kontor, lager och industri. Gäller det tex butik har vi modeller lämpliga för montering vid kassan och andra modeller som lämpar sig för att ge god översikt av butiken i övrigt. Speglarna som har mycket god synradie är tillverkade i slagtåligt material och är enkla att montera. Klicka dig nu fram i filtret så kommer den eller de speglar som stämmer bäst för ditt behov av övervakning att sorteras fram.

Hem / Skalskydd & lokal / Övervakningsspeglar

Effektiv Kupolspegel 500 mm Monteras hörn/tak.90° siktvinkel,

988

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel 500 mm Monteras vägg 180° siktvinkel,

1 238

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel 500 mm för takmontering 360° siktvinkel.

1 488

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel 620 mm för väggmontering, 180° siktvinkel,

1 513

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel 620 mm, för takmontering. 360° siktvinkel

2 113

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel 800 mm, för takmontering, 360° siktvinkel.

2 488

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel, 800 mm för väggmontering. 180° Siktvinkel

1 688

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Kupolspegel,1000 mm för takmontering,. 360° siktvinkel.

2 350

Kr

2 938 Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Effektiv Översiktsspegel 500 mm för butik, kontor industri.

1 488

Kr

Lagerstatus-ikon

Skickas inom 1-3 dagar

Med våra övervakningsspeglar får du bra koll på din verksamhet

Våra övervakningsspeglar är ett utmärkt hjälpmedel för såväl stora som små företag, butiker, eller inom kommun och vårdinrättningar. När det gäller tex butik så anses övervakningsspeglar som ett mycket bra och effektivt hjälpmedel när det gäller att få god uppsikt av hela butiken eller enbart över kassan.  Våra övervakningsspeglar är tillverkade i slagkraftig akryl som gör att de är långt mer hållbara än tex glas och monteringen gör du enkelt mot vägg eller i tak

Placering i butik

Övervakningsspeglar i butik anses av många som ett mycket praktiskt och effektivt hjälpmedel för att få god översikt över hela butiken. Vi har tex kupolspeglar som placeras smidigt vid butikens kassor eller mellan kassorna där kunden betalar. En annan vanlig montering av speglar vid kassan är att den placeras så att kassören även ser nederdelen av kundvagnen så att kassören tar betalt för alla kundens varor. Alternativt placerar man en kupolspegel i taket vilket ger en utmärkt översikt.

Placering övrigt

Tack vare att våra övervakningsspeglar har en väldigt god synradie så betyder det att du får ett mycket effektiv hjälp att ha översikt i butik, på lager, mm när det gäller över dolda ytor som är omöjligt att ha kontroll över enbart med ögonen. Naturligtvis är det viktigt att testa var du bäst ska ha dina speglar och ställa in på rätt sätt, på så vis kan du få en effektiv översikt över olika riktningar i din butik eller lokal.

Övervakning via spegel eller kamera?

Även om övervakningskamera måste anses som mer effektivt när det gäller att förhindra stöld och svinn så gör nog övervakningsspeglar att de flesta som har funderingar på att plocka på sig varor utan att betala undviker det när man ser att lokalen är övervakad med speglar. Dessutom behöver du inte söka tillstånd för att få montera övervakningsspeglar i butiken eller lokal vilket oftast är fallet om du vill skydda dig med övervakningskameror.

 Fri frakt vid köp över 1250 kr

 Snabba leveranser 1-3 dagar

 Lägsta Prisgaranti

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Kontakta oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö

Utmärkelser

Copyright © 2023 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart