window.dataLayer = window.dataLayer || []

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Rulljalusier - Våra Prisvärda Rulljalusier ger mycket kraftigt inbrottsskydd

Rulljulasi med heltäckande lamellprofiler av naturanodiserad aluminium. Lämpligt för butiker, entréer och skyltfönster för att förhindra inbrott och skadegörelse. Standard med tubmotor inkl nödmanöver som motordrift, styrning sker via nyckelströmbrytare.

Lägsta Pris på era Rulljalusier?

Skicka din förfrågan med längd/bredd på de rulljalusier du önskar så återkommer vi omgående med Lägsta Pris.

Rulljalusiet kan kompletteras med lås för ASSA-cylinder 701, låsövervakning, klämlist, fallskydd, tid- & fjärrstyrning, samt kåpa för inbyggnad av rulle. Och monteringen löser vi åt dig till självkostnad. Julasimatta, kåpa och styrskena kan pulverlackeras enligt RAL-skalan. Finns i skyddsklass 2, 3 och 4 enligt Svenska stöldskydds föreningen 012, Testat och certifierat hos RISE.

Om Security Partner

I  över 20 år har vi levererat säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privat. Den erfarenhet och det nätverk av leverantörer som vi byggt upp under denna tid är garanti för att du alltid ska få den produkt som bäst täcker ditt behov. Och alltid till Rätt pris.

Utmärkelser

Utmärkelser

Copyright © 2024 Security Partner by Paulin AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Powered by Sitesmart